Werken bij tekst

Werken bij de Kringloop Leerdam

Kringloop Leerdam zet zich niet alleen in voor een beter milieu in Leerdam. Wij zijn er van overtuigd dat om volwaardig deel te kunnen nemen aan de maatschappij ieder mens de kans moet krijgen op ontplooiing en ontwikkeling. De grote meerwaarde van werken bij de Kringloop Leerdam is dat nieuwe vrijwilligers snel worden opgenomen in het team en ruimte krijgen zich te ontwikkelen.

Alle werkzaamheden in de winkel, transport of magazijn worden uitgevoerd door een groep van ca. 50 enthousiaste en gemotiveerde vrijwilligers, stagiaires en mensen die bij ons werken in het kader van een participatie of re-integratietraject.

De dagelijkse leiding is in handen van de bedrijfsleider Cees van Epenhuijsen. Verantwoordelijk voor de winkel is Rob Toma als unithoofd winkel. Voor logistiek is Peter Derksen als unithoofd logistiek verantwoordelijk.

Werken als vrijwilliger bij Kringloop Leerdam

Wil je als vrijwilliger aan de slag bij Kringloop Leerdam. Kringloop Leerdam is altijd op zoek naar mensen die nuttig bezig willen zijn en zich willen ontwikkelen.

Een nieuwe vrijwilliger wordt na een intakegesprek aangenomen voor een proefperiode van 2 maanden. In de proefperiode maakt de vrijwilliger kennis met het reilen en zeilen binnen een Kringlooporganisatie. De mogelijkheid is aanwezig om gedurende de proefperiode binnen alle functies werkzaamheden te verrichten om te ervaren welke werkzaamheden goed passen bij de nieuwe vrijwilliger. Na de proefperiode wordt een vrijwilligersovereenkomst en een huishoudelijk reglement ondertekend.

Heeft u belangstelling voor vrijwilligerswerk bij Kringloop Leerdam. Lees meer op Kringloop Leerdam zoekt vrijwilligers

Een vrijwilliger aan het woord:
Voor mij is werken hier elke dag heerlijk. Ik werk bij de afdeling Logistiek en voel mij nog hartstikke nuttig. Bij de afdeling Logistiek komen inwoners van Leerdam hun nog bruikbare spullen brengen. De spullen sorteer ik en zet ik klaar voor de medewerkers van de winkel. Ik ga met veel collega’s om en spreek veel klanten. Dus ik ga met plezier naar mijn werk als vrijwilliger!”

"Dolblij ben ik nadat ik werkloos ben geworden en via het vrijwilligerswerk bij de Kringloop Leerdam weer een betaalde baan heb gevonden. Ik heb jarenlang binnen de transportwereld gewerkt met veel plezier. Ik maakte mij grote zorgen of dat ik gezien mijn leeftijd weer werk zou vinden. Het is gelukt, de collega's bij de Kringloop Leerdam hebben mij goed opgevangen waardoor ik weer energie kreeg om te proberen een betaalde baan te vinden. Kringloop Leerdam heeft mij prima geholpen met het zoeken naar een betaalde baan, hulde!"

 

Kringloop Vijfheerenlanden logo
Kringloop Vijfheerenlanden

Copyright © - 2019 Kringloop Vijfheerenlanden | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM