De winkel tekst

De winkel

Voel je altijd welkom in Kringloop Vijfheerenlanden/leerdam. Je vindt onze fraaie zeer uitgebreide Kringloopwinkel aan de rand van de prachtige Glasstad Leerdam. Naast een ruime begane grond met onder andere tweedehands kleding, eerder gelezen boeken, gebruikt speelgoed, huishoudelijke apparatuur en verschillende interieurartikelen, heeft Kringloop Leerdam ook een 1e etage met een oppervlakte van ca. 1100 m2 gevuld met een grote voorraad meubelen. Allemaal voor zeer schappelijke prijzen. Tip! Kom je van buiten Leerdam combineer je bezoek aan onze Kringloop met een rondje door de prachtige binnenstad van Glasstad Leerdam.

Nieuwe spullen

De aanvoer van nieuwe tweedehands spullen loopt de gehele dag door. Voordat spullen een mooie plaats vinden in de winkel worden ze eerste na binnenkomst in ons magazijn gecontroleerd, zo nodig hersteld en schoongemaakt. Zoekt u iets speciaals of heeft u vragen rondom onze producten vraag het onze medewerkers. Zij helpen u graag verder.

Sinterklaas & Kerst

Voor de leukste Sinterklaas cadeau's ben je uiteraard bij ons ook aan het juiste adres. En op de eerste verdieping vind je de leukste ideeen om je huis gezellige te maken tijden de feestdagen.

 

Kringloop Vijfheerenlanden logo
Kringloop Vijfheerenlanden

Copyright © - 2021 Kringloop Vijfheerenlanden | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM