Goede doelen tekst

Goede doelen

Stichting Kringloop Vijfheerenlanden/leerdam bestemt ieder jaar een bedrag in haar begroting voor ondersteuning van goede doelen in de gemeente Leerdam. Het gaat hierbij om projecten en initiatieven gericht op hergebruik en sociaal-maatschappelijke initiatieven.

 

Dit jaar hebben we 125 euro gedoneert aan Stal Borst WerkSaam waardoor zij een kippenren kunnen realiseren. www.stalborstwerksaam.nl/arbeidsmatige-dagbesteding/de-plek-en-de-passie/

Ook hebben wij 250 euro gedoneert aan "De Zonnebloem / afdeling Leerdam" Ingrid Jakobs heeft deze bon in ontvangst genomen.

Het Dierentehuis Vijfheerenlanden / Leerdam heeft ook op onze steun kunnen rekenen. Een van onze vrijwilligers heeft door het opknappen van decoratieve doosjes 125 euro opgehaald. Dit bedrag hebben wij als bestuur verdubbeld en zo een cheque van 250 euo kunnen overhandigen,

In de laatste week van 2021 hebben wij een schommel gedoneert aan het ACL. Arbeidscentrum Leerdam is de basisvoorziening in deze regio. Dit betekent dat er verschillende activiteiten geboden wordt aan cliënten. Hierdoor is er meer begeleiding en structuur. Ook is hier een afwisselend dagbestedingsaanbod voor mensen met een ernstige (meervoudige) handicap.

 

Kringloop Vijfheerenlanden logo
Kringloop Vijfheerenlanden

Copyright © - 2022 Kringloop Vijfheerenlanden | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM