Webdesign door designpro

De website van Kringloop Vijfheerenlanden Leerdam is ontworpen én gebouwd door het team van Designpro.

Designpro bouwt met een team van 15 ervaren specialisten die nieuwste websites op het wereld wijde web. Voor elk stadium hebben wij een expert in huis. Ontwerpers, bouwers, en online marketeers.

Zo werd deze kringloopwebsite ontworpen door onze creatieve webdesigners die de bedrijfscultuur en -stijl verwerkten in het ontwerp. Je ziet de roze en witte kleuren, het logo en de mooie foto’s bijvoorbeeld terug op de website.

Hierna gingen onze technische mannen aan de slag: de Front- en Developpers. Zij bouwden www.kringloopvijfheerenlanden.nl met de modernste technieken en hielden zich daarbij aan de laatste regels. Doordat deze website draait op een schone en moderne code, werkt de website optimaal. Wat wel zo fijn werkt voor webbezoekers zoals jij!

Al onze professionals leren kennen? Neem dan een kijkje op onze team-pagina! 

In overleg met Kringloop Vijfheerenlanden Leerdam werd de website ontworpen en gebouwd. De belangrijkste elementen voor Kringloop Vijfheerenlanden Leerdam vind je terug op www.kringloopvijfheerenlanden.nl:

  • De online winkel mogelijkheid
  • Een duidelijke weergave van openingstijden en locatie van de fysieke winkel
  • Informatie over hoe goederen aan te leveren

Het doel van deze website is om jou, en alle andere online bezoekers, een  goed functionerende en makkelijk te gebruiken website te bieden. En dan ook nog een plaatje is om naar te kijken! Verder geeft de website informatie over alles wat de bezoeker wilt weten van de kringloop winkel. Hoe lever ik goederen aan? Wanneer kan ik de winkel bezoeken en meer! 
 

Wil jij meer weten over de websites van Designpro? Neem dan een kijkje op onze eigen website.

Maar ook als je iets kwijt wilt over www.kringloopvijfheerenlanden.nl kun je contact met ons opnemen. Misschien heb je een vraag, een tip of zelfs een compliment? We horen graag van jou!

 

 

Opnieuw & Co logo
Opnieuw & Co

Copyright © - 2022 Opnieuw & Co | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM